szym402pl 0 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Ostatnio coraz więcej doświadczenia zdobywałem, ale pomysłów mi brak. Potrafię w miarę dużo, a jakość pluginów, które wydaję, musi być na wysokim poziomie. Nie dam komuś do ręki pluginu, który np. posiada literówki, bugi, nieefektywne rozwiązania w kodzie. Chętnie przyjmuje wszelkie typy zleceń, jednak jeżeli będzie to duże zlecenie wymagające paru dni pracy, poproszę wtedy o zapłatę. Do czasu wykonania pluginu nie zaliczam błędów, ponieważ najprawdopodobniej są one po mojej stronie. Piszę pluginy na wersje od 1.8 do 1.17, jednak w ramach wyjątków mogę też napisać na starsze wersje. Jeśli macie jakieś trudne zlecenia do wykonania w pluginie, napisz do mnie śmiało na discordzie: szym402pl#9988 (oczywiście skrypty też mogę napisać, jednak musicie pamiętać, że mainuje spigota). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony do kosza! Niestosowanie się do regulaminu lokalnego Notatka dodana przez Notro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi