Abraham 1 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Witam może mi ktoś napisać skript na to że jak się założy klate diaxowa o nazwie "&6E:E" to będzie dawał efekt strengh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xar0PL 13 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 on rightclick: player's tool is diamond boots #Zmień sobie apply strenght 2 to player for 10 seconds #Ustaw Ile chcesz Powinno działać , jeśli pomogłem Lubię To By się przydało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abraham 1 Opublikowano 18 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 @up chodzi o to że jak ma się ją na sobie a nie jak się kliknie na nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xar0PL 13 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 @up , ale żeby założyć trzeba chyba nacisnąć :) i powinno dawać ci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Msczosnal 3 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Ja wole zrobić to w ten sposób: http://www.pastebin.pl/view/6dde98b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Abraham 1
Witam może mi ktoś napisać skript na to że jak się założy klate diaxowa o nazwie "&6E:E" to będzie dawał efekt strengh 2
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi