krzysiek 0 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Jak za pomocą "add" lub "give" w pluginie Skript dodac kolor zbroi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 120 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 17 minut temu, krzysiek napisał: Jak za pomocą "add" lub "give" w pluginie Skript dodac kolor zbroi? dye player's helmet (1,2,3) W nawiasach kolor RGB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek 0 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 daj przyklad jakbym mial to napisac: give 1 of leather chestplate named "&7&Kartka" with lore "&f&lOd: &6&l%player%", "&f&lDla: &6&l%player%" to player (co mam dodac jeszcze do tej linijki?) dobra dzięki poradziłem sobie Połączyłem posty. Notatka dodana przez Usunięty#34161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzysiek 0
Jak za pomocą "add" lub "give" w pluginie Skript dodac kolor zbroi?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi