GrajdeN 14 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Siemka robilem sobie serwer 1.16.5 i szukam na ta wersje plotsquared *za free*, slyszalem ze mozna se kod z gita pobrac i skompilowac samemu ale probowalem i nie zadzialalo ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 02player 0 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Próbowałeś zainstalować wersję z 1.15 na 1.16.5 poniewaz w niektórych pluginach działają podobnie? 13 godzin temu, GrajdeN napisał: Siemka robilem sobie serwer 1.16.5 i szukam na ta wersje plotsquared *za free*, slyszalem ze mozna se kod z gita pobrac i skompilowac samemu ale probowalem i nie zadzialalo ;// Jak tamto nie pomogło to jakie błędy wyskoczyły przy kompilacji pluginu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrajdeN 14 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 (edytowane) nie pamietam bym musial znowu sprobowac, ja sprobowalem gradlew i moze sproboje intellij ale internet mam slaby wiec nwm czy src sie uda mi pobrac edit; nie udalo sie skompilowac ;/ a wersja z 1.15 nie dziala mi na 1.16.5 Edytowane 9 sierpnia 2021 przez GrajdeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GrajdeN 14
Siemka robilem sobie serwer 1.16.5 i szukam na ta wersje plotsquared *za free*, slyszalem ze mozna se kod z gita pobrac i skompilowac samemu ale probowalem i nie zadzialalo ;//
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi