Kamil1xx 1 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2021 Witam mam pytanie mam serwer lobby + tryb przez kompas na lobby teleportuje sie na tryb na vpsie to mam ogarniete i mam pytanie jak zrobic kick i bana zeby odrazu z trybu wywalalo tez z lobby w skrypcie da sie ktos pomoze prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubo0208 10 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 (edytowane) emmmm co? coś napisałem, chociaż nie zbyt wiem o co Ci chodzi, command /wyrzuc [<text>] [<text>]: permission: admin.kick permission message: &cHAAHAAHAahaa, kys trigger: if arg 1 is not set: send "&cPoprawne uzycie: /wyrzuc (Gracz) (Powod)" if arg 2 is not set: send "&cPoprawne uzycie: /wyrzuc (Gracz) (Powod)" if arg 1 is set: if arg 2 is set: kick %arg 1% due to "%arg 2%" takie coś, -edytowane : AAAAAAA, CZK bo ty chcesz chyba żeby wyrzucało z bungee, bo takto rozłącza z serwerem, i wrzuca na lobby, to możesz..., wstawić to w to : https://forums.skunity.com/resources/skungee-the-bungeecord-addon-for-skript.87/ i nom, w bungee corda chyba Edytowane 3 sierpnia 2021 przez Kubo0208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamil1xx 1
Witam mam pytanie mam serwer lobby + tryb przez kompas na lobby teleportuje sie na tryb na vpsie to mam ogarniete i mam pytanie jak zrobic kick i bana zeby odrazu z trybu wywalalo tez z lobby w skrypcie da sie ktos pomoze prosze.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi