Siema, przychodze z problemem którego nie jestem w stanie rozwiązać, chciałem zrobić skrypt na home, (sethome, delhome, home) wiecie o co chodzi, i chcialem to zrobic w plikach yaml zeby sie zapisywalo, aczkolwiek mam taki błąd: Błąd oraz skrypt:
on script load:if folder "plugins/Skript/scripts/homey" doesn't exist:
create folder "plugins/Skript/scripts/homey"
options:
h:&7[&6&lHome&7]
command /sethome [<text>]:
trigger:if arg 1 is set:if file "plugins/Skript/scripts/homey/%player%/%arg 1%.yml" doesn't exist:
create file "plugins/Skript/scripts/homey/%player%/%arg 1%.yml"set"h.gracz" to "%player%" in yaml file "plugins/Skript/scripts/homey/%player%/%arg 1%.yml"set{_x} to player's x-coordinate
set{_y} to player's y-coordinate
set{_z} to player's z-coordinate
set{_xyz} to "%{_x}%,%{_y}%,%{_z}%"set"h.miejsce" to "%{_xyz}%" in yaml file "plugins/Skript/scripts/homey/%player%/%arg 1%"
send "{@h} &a&lStworzyłeś nowy dom!"else:
send "{@h} &c&lTa nazwa domu już istnieje!"
stop
else:
send "{@h} &bMusisz podać nazwę domu który chcesz ustawić!"
stop
Pytanie
BlazejDJ 0
Siema, przychodze z problemem którego nie jestem w stanie rozwiązać, chciałem zrobić skrypt na home, (sethome, delhome, home) wiecie o co chodzi, i chcialem to zrobic w plikach yaml zeby sie zapisywalo, aczkolwiek mam taki błąd: Błąd oraz skrypt:
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi