StachuXp 0 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Siema mam pytanie czy ktoś jest w stanie wykonać skrypt na stoniarki że jak sie postawi w netherze to netherack w endzie endstone i zwykłym świecie stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vixareczeq 14 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 W dniu 12.06.2021 o 20:08, StachuXp napisał: Siema mam pytanie czy ktoś jest w stanie wykonać skrypt na stoniarki że jak sie postawi w netherze to netherack w endzie endstone i zwykłym świecie stone tak, jest to bardzo proste mogę ci to napisać StachuXp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vixareczeq 14 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Trzymaj, jeżeli chodziło ci o taki skrypt to licze na najlepszą odpowiedź Komendy: /stoniarka [ilosc] - Dodaje ilosc stoniarek graczowi A to crafting: Permisje: stoniarka.add - Uprawnienia do komendy /stoniarka StachuXp i wrvbel 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
StachuXp 0
Siema mam pytanie czy ktoś jest w stanie wykonać skrypt na stoniarki że jak sie postawi w netherze to netherack w endzie endstone
i zwykłym świecie stone
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi