Usunięty#35900 20 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Siema, w jaki sposób mogę wysłać na czat unicode? I nie chodzi mi tutaj o ☺,☻, tylko np. send "\u0003" to player Próbowałem już wszystkiego, szukałem chyba wszędzie, ale może ktoś z was zna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FraZ 15 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Może spróbuj tego: send "&\u0003" to player Miałem kiedyś ten sam problem i ten sposób pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#35900 20 Opublikowano 29 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 4 minuty temu, FraZ napisał: Może spróbuj tego: send "&\u0003" to player Miałem kiedyś ten sam problem i ten sposób pomógł Niestety nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FraZ 15 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 A co dokładanie ci nie działa? Nie wyświetlają się znaki? Nie wysyła tekstu? Wywala błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#35900 20 Opublikowano 29 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Wyświetla jako tekst, nie ma symbolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#35900 20
Siema, w jaki sposób mogę wysłać na czat unicode? I nie chodzi mi tutaj o ☺,☻, tylko np.
send "\u0003" to player
Próbowałem już wszystkiego, szukałem chyba wszędzie, ale może ktoś z was zna odpowiedź
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi