Witam mam taki problem, że przy każdym hicie pętla się ponawia i z 1 sekundowego czasu odświeżania staje się np. odświeżaniem co 0.1 sekundy. tak samo powinno wysłać jeden raz wiadomość "1" a wysyła ją tyle razy ile hitniemy w tym przypadku świnię. W najprostszych słowach chodzi mi o to, aby "1" był wysłany raz. Z góry dzięki za pomoc )
(Tak korzystam z AxCooldown)
on load:
createCooldown("antylogout", 20 second)
on damage:
if attacker is a player:
if victim is a pig:
setCooldown(attacker, "antylogout")
while getCooldownTime(attacker, "antylogout") > 0 second:
send action bar "&cAntyLogout: &f%getCooldownText(attacker, ""antylogout"")%" to attacker
wait 1 second
send attacker title "&eWalka" with subtitle "&aWalka zakonczyla sie!" for 3 seconds
send action bar "&aWalka zakonczyla sie!" to attacker
send "1" to attacker
Pytanie
MyszoNN 0
Witam mam taki problem, że przy każdym hicie pętla się ponawia i z 1 sekundowego czasu odświeżania staje się np. odświeżaniem co 0.1 sekundy. tak samo powinno wysłać jeden raz wiadomość "1" a wysyła ją tyle razy ile hitniemy w tym przypadku świnię. W najprostszych słowach chodzi mi o to, aby "1" był wysłany raz. Z góry dzięki za pomoc
)
(Tak korzystam z AxCooldown)
on load: createCooldown("antylogout", 20 second) on damage: if attacker is a player: if victim is a pig: setCooldown(attacker, "antylogout") while getCooldownTime(attacker, "antylogout") > 0 second: send action bar "&cAntyLogout: &f%getCooldownText(attacker, ""antylogout"")%" to attacker wait 1 second send attacker title "&eWalka" with subtitle "&aWalka zakonczyla sie!" for 3 seconds send action bar "&aWalka zakonczyla sie!" to attacker send "1" to attackerOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/48765-problem-z-p%C4%99tl%C4%85/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi