hej ja jestem froxy i chciałbym stworzyc server real life. Lecz potrzebuje skryptów czy ktoś mugł by napisać skryt na: (PRACE POLICJANTA BY SIE DAŁO PRZESZUKIWAĆ ARESZTOWAĆ I MANDATE ITP.)
KASJERA, GÓRNIKA, DRWALA, BANKIERA, ZŁODZIEJA TO TYLE JEŚLI CHODZI O PRACE KOLEJNE TO: SKLEPY, DOWÓD OSOBISTY (TAKI, ŻE SIE KLIKA W CIZEN'A I MA SIE MIASTO WIEK IMIE NAZWISKO PŁEĆ)
DALEJ TO TELEFON, RABOWANIE BANKÓW, AUTA I TO TYLE NIE CHCE WAS ZBYTNIO MĘCZYĆ
ale i tak czy mógł by ktoś napisać na to skryty prosze?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pytanie
froxie152 0
hej ja jestem froxy i chciałbym stworzyc server real life. Lecz potrzebuje skryptów czy ktoś mugł by napisać skryt na: (PRACE POLICJANTA BY SIE DAŁO PRZESZUKIWAĆ ARESZTOWAĆ I MANDATE ITP.)
KASJERA, GÓRNIKA, DRWALA, BANKIERA, ZŁODZIEJA TO TYLE JEŚLI CHODZI O PRACE KOLEJNE TO: SKLEPY, DOWÓD OSOBISTY (TAKI, ŻE SIE KLIKA W CIZEN'A I MA SIE MIASTO WIEK IMIE NAZWISKO PŁEĆ)
DALEJ TO TELEFON, RABOWANIE BANKÓW, AUTA I TO TYLE NIE CHCE WAS ZBYTNIO MĘCZYĆ
ale i tak czy mógł by ktoś napisać na to skryty prosze?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://skript.pl/temat/48693-witajcie-chcia%C5%82bym-pluginy-do-trybu-real-life-szczeg%C3%B3%C5%82y-znajdziecie-w-opisie/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi