ReaLista 1 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 Witam.Czy mógłbym ktoś napisać skrypt na turbo drop ze stone. Domyślna ilość exp'a ze stone: 3 Po wpisaniu komendy /turboexp (nick) (czas)||/Gracz dostaje 2 razy więcej exp'a za rozwalanie stona, czyli dostaje 6 exp'a. Czas chcę żeby był określany w sekundach czyli np./turboexp GnomekPL 320s (albo samo 320) Dodatek jeśli ktoś ma czas: :D I żeby u gracza był pasek smoka podczas kopania i pisało "Turbo exp" A gdy się skończy znikał pasek. Z góry dziękuję jeśli ktoś zrobił bo bardzo potrzebuję tego skryptu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 9 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 z otherdrop ale po co ci? Skoro ja chce turbo exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 pomoże ktoś? proszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ReaLista 1
Witam.
Czy mógłbym ktoś napisać skrypt na turbo drop ze stone.
Domyślna ilość exp'a ze stone: 3
Po wpisaniu komendy /turboexp (nick) (czas)
||
/
Gracz dostaje 2 razy więcej exp'a za rozwalanie stona, czyli dostaje 6 exp'a.
Czas chcę żeby był określany w sekundach czyli np./turboexp GnomekPL 320s (albo samo 320)
Dodatek jeśli ktoś ma czas: :D
I żeby u gracza był pasek smoka podczas kopania i pisało "Turbo exp" A gdy się skończy znikał pasek.
Z góry dziękuję jeśli ktoś zrobił bo bardzo potrzebuję tego skryptu :)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi