Skocz do zawartości
  • 0

Skript na ukrywanie / pokazywanie graczy.

Gość Usunięty#32366

Pytanie

Gość Usunięty#32366

Cześć, napisałby mi ktoś prosty skrypt na ukryj/pokaż graczy itemem? Po dołączeniu ma się item kule pirotechniczną zieloną, po kliknięciu na nią, wysyła na chacie wiadomość że gracze zostali ukryci, i jak się ukryją to item się zamienia na czerwoną kule, a gdy gracz będzie próbował spamić to mu na actionbar wysyła "Poczekaj <ile sekund> sekundy przed nastepnym kliknieciem!" cooldown to 3 sekundy, tutaj mam przykłady. Lecz potrzebuję dobrego skryptu, jak ja napisałem swój nie do końca działa i się buguje itd:

hide all players from player
		set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;11743532]},HideFlags:61}" with name "&aPokaz Graczy 
		reveal all players to player
		send action bar "test" to player
		set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;4312372]},HideFlags:61}" with name "&cUkryj Graczy &7(Kliknij Prawym!)"

https://skript.pl/temat/47604-skript-na-ukrywanie-pokazywanie-graczy/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 2.04.2021 o 00:55, vCren napisał:

Cześć, napisałby mi ktoś prosty skrypt na ukryj/pokaż graczy itemem? Po dołączeniu ma się item kule pirotechniczną zieloną, po kliknięciu na nią, wysyła na chacie wiadomość że gracze zostali ukryci, i jak się ukryją to item się zamienia na czerwoną kule, a gdy gracz będzie próbował spamić to mu na actionbar wysyła "Poczekaj <ile sekund> sekundy przed nastepnym kliknieciem!" cooldown to 3 sekundy, tutaj mam przykłady. Lecz potrzebuję dobrego skryptu, jak ja napisałem swój nie do końca działa i się buguje itd:

hide all players from player
		set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;11743532]},HideFlags:61}" with name "&aPokaz Graczy 
		reveal all players to player
		send action bar "test" to player
		set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;4312372]},HideFlags:61}" with name "&cUkryj Graczy &7(Kliknij Prawym!)"

prosze. podobny skrypt z mojego servera.

on rightclick:
    if player's tool is lime dye named "&7Widocznosc graczy: &aWidoczni":
        if {cd::%player%} is not set:
            wait 1 tick
            hide players from player
            send "&cWidocznosc graczy: Ukryci!"
            play sound "ENTITY_GUARDIAN_FLOP" for player
            set slot 7 of player to gray dye named "&7Widocznosc graczy: &cNiewidoczni"
            set {cd::%player%} to true
            wait 3 seconds
            delete {cd::%player%}
            stop
        else:
            send "&cPoczekaj chwile przed nastepnym uzyciem!"
    if player's tool is gray dye named "&7Widocznosc graczy: &cNiewidoczni":
        if {cd::%player%} is not set:
            wait 1 tick
            reveal players to player
            send "&aWidocznosc graczy: Widoczni!"
            play sound "ENTITY_GUARDIAN_HURT" for player
            set slot 7 of player to lime dye named "&7Widocznosc graczy: &aWidoczni"
            set {cd::%player%} to true
            wait 3 seconds
            stop
        else:
            send "&cPoczekaj chwile przed nastepnym uzyciem!"

on join:
    if {cd::%player%} is set:
on join:
    set slot 7 of player to lime dye named "&7Widocznosc graczy: &aWidoczni"

https://skript.pl/temat/47604-skript-na-ukrywanie-pokazywanie-graczy/#findComment-299259