Cześć, napisałby mi ktoś prosty skrypt na ukryj/pokaż graczy itemem? Po dołączeniu ma się item kule pirotechniczną zieloną, po kliknięciu na nią, wysyła na chacie wiadomość że gracze zostali ukryci, i jak się ukryją to item się zamienia na czerwoną kule, a gdy gracz będzie próbował spamić to mu na actionbar wysyła "Poczekaj <ile sekund> sekundy przed nastepnym kliknieciem!" cooldown to 3 sekundy, tutaj mam przykłady. Lecz potrzebuję dobrego skryptu, jak ja napisałem swój nie do końca działa i się buguje itd:
hide all players from player
set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;11743532]},HideFlags:61}" with name "&aPokaz Graczy
reveal all players to player
send action bar "test" to player
set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;4312372]},HideFlags:61}" with name "&cUkryj Graczy &7(Kliknij Prawym!)"
Pytanie
Gość Usunięty#32366
Cześć, napisałby mi ktoś prosty skrypt na ukryj/pokaż graczy itemem? Po dołączeniu ma się item kule pirotechniczną zieloną, po kliknięciu na nią, wysyła na chacie wiadomość że gracze zostali ukryci, i jak się ukryją to item się zamienia na czerwoną kule, a gdy gracz będzie próbował spamić to mu na actionbar wysyła "Poczekaj <ile sekund> sekundy przed nastepnym kliknieciem!" cooldown to 3 sekundy, tutaj mam przykłady. Lecz potrzebuję dobrego skryptu, jak ja napisałem swój nie do końca działa i się buguje itd:
hide all players from player set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;11743532]},HideFlags:61}" with name "&aPokaz Graczy reveal all players to player send action bar "test" to player set slot 7 of player's inventory to firework charge with nbt "{Explosion:{Type:0b,Colors:[I;4312372]},HideFlags:61}" with name "&cUkryj Graczy &7(Kliknij Prawym!)"Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/47604-skript-na-ukrywanie-pokazywanie-graczy/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi