AsthonHener 1 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Siemka, mam problem! Zrobiłem skrypt na interaktywny npc, i do czasu gdy nie zaktualizowałem silnik z 1.16.4 na 1.16.5 - wszystko działało idealnie. Po aktualizacji, nie wyłapuje rightclicka, jakby po prostu nie działało XD Tutaj macie skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GameOverAll 2 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Mialem tak samo, usuń display i powinno działać (tylko nie wiem czy tak może być) if name of clicked entity is "&a&lPrzewodnik": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AsthonHener 1
Siemka, mam problem! Zrobiłem skrypt na interaktywny npc, i do czasu gdy nie zaktualizowałem silnik z 1.16.4 na 1.16.5 - wszystko działało idealnie. Po aktualizacji, nie wyłapuje rightclicka, jakby po prostu nie działało XD Tutaj macie skrypt.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi