Mam skrypta na AntyWlama nie jest moj lecz nwm czy jest dobrze napisany poprawiłem pare błędów lecz nic nie działa chodzi o to że on miał działać w ten sposób
Po wpisaniu komendy /ban Kololek i /ban TendedFrog4034 gracz miał dostać bana na zawsze i wiadomość na helpop miała się pojawić taka Gracz próbował zbanować właściciela tak samo z /br sphere /sphere itp po wpisaniu /br sphere gracz zostaje wyrzucony z serwera.
on command:
full command starts with "br" or "br sphere" or "sphere" or "ban TendedFrog4034" or "ban Kololek"
cancel event
send "&c%sender% &6użył komendy &c%full command%&6!" to all ops and console
sender is a player
kick player due to "Nie dla psa :D"
ban player due to "co ty chciales osiagnac?"
Pytanie
MonsterSwep 0
Mam skrypta na AntyWlama nie jest moj lecz nwm czy jest dobrze napisany poprawiłem pare błędów lecz nic nie działa chodzi o to że on miał działać w ten sposób
Po wpisaniu komendy /ban Kololek i /ban TendedFrog4034 gracz miał dostać bana na zawsze i wiadomość na helpop miała się pojawić taka Gracz próbował zbanować właściciela tak samo z /br sphere /sphere itp po wpisaniu /br sphere gracz zostaje wyrzucony z serwera.
Wstawiam kod w code.
Notatka dodana przez Glicz
https://skript.pl/temat/47317-sprawa/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi