Witam nie Ogarniam tych Sk. Bardzo prosze może ktoś mi zrobić SK na różdżka spawn albo z komendą /rozdzka setspawn aby po kliknięciu na to PPM tepało albo w SK X Y Z nie ma to dlamnie znaczenia ale chciał bym zeby to sie craftowalo o tak :
1 sztabka złota i 1 patyk a wychodzi pałechka blejza na pałeczce może pisać teleport na spawn ale nie koniecznie może też być enchantowania ale na tym mi nie zalezy chodzi mi tylko aby po skraftowaniu tego tepało albo na kordy albo na ustawiony komendą spawn Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam !
Pytanie
MarLoz 0
Witam nie Ogarniam tych Sk. Bardzo prosze może ktoś mi zrobić SK na różdżka spawn albo z komendą /rozdzka setspawn aby po kliknięciu na to PPM tepało albo w SK X Y Z nie ma to dlamnie znaczenia ale chciał bym zeby to sie craftowalo o tak :
1 sztabka złota i 1 patyk a wychodzi pałechka blejza na pałeczce może pisać teleport na spawn ale nie koniecznie może też być enchantowania ale na tym mi nie zalezy chodzi mi tylko aby po skraftowaniu tego tepało albo na kordy albo na ustawiony komendą spawn Bardzo prosze o pomoc
Pozdrawiam !
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi