Tidiereqq 6 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Witam, potrzebuję skryptu na /podpis że jak jakiś gracz go odblokował to może go sobie wybrać i jak wybierze to tylko na Tab będzie się wyświetlało taki jaki wybrał obok nicku np. [Kozak] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mhm0oke_ 1 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 W dniu 12.03.2021 o 16:20, Tidiereqq napisał: Witam, potrzebuję skryptu na /podpis że jak jakiś gracz go odblokował to może go sobie wybrać i jak wybierze to tylko na Tab będzie się wyświetlało taki jaki wybrał obok nicku np. [Kozak] siemka! nie za bardzo znam się na tabie ale zrobiłem skrypt który po ustawieniu podpisu w /podpis na chcacie doda ci twój podpis przez nickiem! a jak tak bardzo zależy ci na tabie, to pokombinuj i poszukaj w internecie, podpis gracza to %{podpis::%player%}% a jeżeli używasz pętli użyj %{podpis::%loop-player%}% mam nadzieję że pomogłem! do edycji linijka nr 2 dokładnie if player have permssion "": w "" wpisz uprawnienie które musi mieć gracz aby mógł używać komendy. https://code.skript.pl/Kb4jU9RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mhm0oke_ 1 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Teraz, Mhm0oke_ napisał: siemka! nie za bardzo znam się na tabie ale zrobiłem skrypt który po ustawieniu podpisu w /podpis na chcacie doda ci twój podpis przez nickiem! a jak tak bardzo zależy ci na tabie, to pokombinuj i poszukaj w internecie, podpis gracza to %{podpis::%player%}% a jeżeli używasz pętli użyj %{podpis::%loop-player%}% mam nadzieję że pomogłem! do edycji linijka nr 2 dokładnie if player have permssion "": w "" wpisz uprawnienie które musi mieć gracz aby mógł używać komendy. https://code.skript.pl/Kb4jU9RW ps. kod nie testowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tidiereqq 6
Witam, potrzebuję skryptu na /podpis że jak jakiś gracz go odblokował to może go sobie wybrać i jak wybierze to tylko na Tab będzie się wyświetlało taki jaki wybrał obok nicku np. [Kozak]
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi