Paloo22 0 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Siemka mam prośbę czy mógłby ktos mi napisać ze pod komenda /tnt1 daje tnt tylko ze te tnt ma byc 2 razy mocniejsze od zwykłego i ma byc rzucane i samo sie podpalac? A i nazwa TnTboga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mhm0oke_ 1 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 W dniu 10.03.2021 o 00:04, Paloo22 napisał: Siemka mam prośbę czy mógłby ktos mi napisać ze pod komenda /tnt1 daje tnt tylko ze te tnt ma byc 2 razy mocniejsze od zwykłego i ma byc rzucane i samo sie podpalac? A i nazwa TnTboga command /tnt1: trigger: give 1 tnt named "TnTboga" to player on place tnt block: if name of player's tool is "TnTboga": cancel event shoot a tnt from player with speed 0.2 remove 1 tnt named "TnTboga" from player stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paloo22 0
Siemka mam prośbę czy mógłby ktos mi napisać ze pod komenda /tnt1 daje tnt tylko ze te tnt ma byc 2 razy mocniejsze od zwykłego i ma byc rzucane i samo sie podpalac? A i nazwa TnTboga
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi