RediQ 3 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Wiem że jest dużo poradników jak to zrobić, ale kompletnie tego nie rozumiem. Topka do zmiennej {czas.speed} 3 rzedy w gui, w kazdym slocie papier o nazwie "&6&lMiejsce &c&l<miejsce>" lore "&3&lGracz: &b<gracz>" 2 rzad lore "&2&lCzas: &a<czas>" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tidiereqq 6 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 (edytowane) Jedyne jakie kiedyś robiłem: Zobacz sobie Jak to jest zrobione i na podstawie tego możesz robić dalsze topki Edytowane 7 marca 2021 przez Tidiereqq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
Wiem że jest dużo poradników jak to zrobić, ale kompletnie tego nie rozumiem.
Topka do zmiennej {czas.speed}
3 rzedy w gui, w kazdym slocie papier o nazwie "&6&lMiejsce &c&l<miejsce>" lore "&3&lGracz: &b<gracz>" 2 rzad lore "&2&lCzas: &a<czas>"
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi