Mr_AnTi 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 (edytowane) Siemka mam problem z FunnyGuilds ze po restarcie jak gracz wchodzi to nie widac tagow innych gildi i w tej ktorej jest i musi zrobic reloga wiecie jak to naprawić czy trzeba zaktualizować FunnyGuilds? Wersja funnyguilds 4.3.0 Edytowane 6 marca 2021 przez Mr_AnTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 6 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Godzinę temu, Mr_AnTi napisał: Siemka mam problem z FunnyGuilds ze po restarcie jak gracz wchodzi to nie widac tagow innych gildi i w tej ktorej jest i musi zrobic reloga wiecie jak to naprawić czy trzeba zaktualizować FunnyGuilds? Wersja funnyguilds 4.3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_AnTi 0
Siemka mam problem z FunnyGuilds ze po restarcie jak gracz wchodzi to nie widac tagow innych gildi i w tej ktorej jest i musi zrobic reloga wiecie jak to naprawić czy trzeba zaktualizować FunnyGuilds?
Edytowane przez Mr_AnTiWersja funnyguilds 4.3.0
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi