xSkyLegends 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 UWAGA! UWAGA! Nadchodzi nowa edycja naszego serwera! Witam, jako nowy właściciel serwera chce was gorąco zaprosić na nasz serwer. Najpierw opowiem trochę o sobie, a więc mam na imię Adrian i w tym roku kończę 20 lat. Serwer odkupiłem od poprzedniego właściciela z powodu braku czasu. Mieszkam w Radomiu i jestem w klasie maturalnej. Od dziecka interesuję się tworzeniem serwerów do gier, chodzi o cs, csgo i mc. Na serwerze co prawda do dnia dzisiejszego jest stary wygląd forum i stare komendy, lecz w tym tygodniu w środę (17.02.2021) startuje nowa edycja. Zostaną dodane nowe komendy, nowy wygląd serwera, jak i lepsze atrakcje dla graczy. Aby się przekonać musicie wejść i sprawdzić, jesteśmy gotowi na krytykę, jeżeli macie jakieś sugestie możecie pisać do nas na forum lub bezpośrednio do mnie. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Informacje konfiguracyjne: Wersja Serwera: 1.16.4 Tryb: SkyBlock IP: skylegends.pl Strona: Strona Serwera (Klik) Forum: Forum Serwera (Klik) Sklep: Sklep Serwera (Klik) Autoryzacja: Non-Premium ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Informacje serwerowe: Nether: Otwarty Zestawy (kity): Gracz / Premium / Premium+ Questy: Codzienne / Jednorazowe Topki: Wyspy / Pieniędzy / Czas Online / Zabójstwa / Aktywności / Zniszczonych Bloków Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/45772-1164skyblock-skylegends/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi