Tak jak w temacie.. Poszukuje dobrego Anty Log-out'u. Od godziny grzebie po forum ale nic co by mnie satysfakcjonowało nie znalazłem
Musi on zawierać: 1. bossbar czy jak tam sie zwie ten pasek na górze... wiecie o co chodzi 2. blokade jakichkolwiek komend podczas pvp 3. czyścic eQ jesli ktos sie wyloguje (ważne! czyscic a nie tylko zabijać uciekiniera.. mam server gdzie nie wypadaja z graczy itemy podczas smierci wiec zalezy mi na tym by czyściło eQ. sami rozumiecie. 4. wyrzucac komunikat jak ktos sie wyloguje (klasyk)
ponaddto zależało by mi zeby był w miare przejzysty zebym mogl jakies drobiazgi pod siebie dostosować.
Pytanie
Sołtys™ 29
Witam!
Tak jak w temacie.. Poszukuje dobrego Anty Log-out'u.
Od godziny grzebie po forum ale nic co by mnie satysfakcjonowało nie znalazłem
Musi on zawierać:
1. bossbar czy jak tam sie zwie ten pasek na górze... wiecie o co chodzi
2. blokade jakichkolwiek komend podczas pvp
3. czyścic eQ jesli ktos sie wyloguje (ważne! czyscic a nie tylko zabijać uciekiniera.. mam server gdzie nie wypadaja z graczy itemy podczas smierci wiec zalezy mi na tym by czyściło eQ. sami rozumiecie.
4. wyrzucac komunikat jak ktos sie wyloguje (klasyk)
ponaddto zależało by mi zeby był w miare przejzysty zebym mogl jakies drobiazgi pod siebie dostosować.
Z góry dziękuję. Pozdrawiam!
Soltysâ„¢_GOLD
https://skript.pl/temat/4555-pilne-poszukuj%C4%99-dobrego-pvp-anty-loguot/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi