3_eci 0 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) DZIENDOBRY WSZYSTKIM POSZUKUJE OSOB DO WSPÓŁPRACY TAK JAK WYŻEJ NAPISALEM INWESTORÓW,ADMINISTRACJI ORAZ BUDOWNICZYCH CZYM JEST NASZ SERWER? BlazeCC jest projektem serwera Minecraft z popularnymi trybami. W jednym miejscu możesz zagrać w takie minigry jak Bedwars czy Wojny gildii. Na serwerze znajdują się autorskie pluginy i dodatki, które urozmaicają grę. Rozgrywkę polepsza fakt, iż znajduhe się u nas kilkanaście różnych mam do trybów. BlazeCC ma potencjał do wyrośnięcia na duży serwer, ze względu na oryginalne i przemyślane pomysły. ADMINISTRACJA ? | PYTANIA | ? 1.ile masz lat? 2.jaki masz nick w grze? 3.opisz nam swoje doswiadczenie,na jakich serwerach byles w administracji 4.ile czasu jesteś poświecić na centrum pomocy,sprawdzanie graczy 5.jak oceniasz swoja umiejetnosc sprawdzania graczy ODPOWIEDZI PROSZE NAPISAC NA DISCORDZIE: 3_eci#5330 BUDOWNICZY POKAZ KILKA SWOICH PRAC NA MOIM DISCORDZIE : 3_eci#5330 OPISZ SWOJE DOSWIADCZENIE.GDZIE WYKONYWALES SWOJE USLUGI PROSZE O NAPISANIE WSZYSTKIEGO W WIADOMOSCI PRYWATNEJ NA DISCORDZIE: 3_eci#5330 INWESTORZY DO ZAINWESTOWANIA JEST TROCHE CZEGO WYMAGAM OD INWESTORÓW? OD JEDNEGO INWESTORA OCZEKUJE INWESTYCJI OKOLO 250-300zł (lub wiecej) | CO OFERUJE? | ZWROT Z WYJSCIEM NA PLUS RANGE NA SERWERZE DISCORD RANGE NA SERWERZE MINECRAFT PROSZE PISAC DO MNIE ODNOSNIE INWESTYCJI NA MOJEGO DISCORDA: 3_eci#5330 Edytowane 10 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi