ToJaVaschi_ 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Siemka mam taki problem gdyż, gdy próbuje zainstalować optifine na 1.16.1 pokazuje mi sie taki oto błąd. Próbowałem zainstalować kilka razy itd. Nic nie pomogło, proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#29721 19 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Wiesz, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaVaschi_ 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 2 minuty temu, nof napisał: Wiesz, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! tylko że wiesz że nie każdy wie o co dokładnie chodzi i co ma wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#29721 19 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, ToJaVaschi_ napisał: tylko że wiesz że nie każdy wie o co dokładnie chodzi i co ma wpisać? No to już wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaVaschi_ 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 no i git 22 minuty temu, nof napisał: No to już wiesz 26 minut temu, nof napisał: Wiesz, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! file:///C:/Users/Laptop%20Max/Desktop/Screenshot_2.png file:///C:/Users/Laptop%20Max/Desktop/Screenshot_1.png spróbowałem zrobić to z tego linku i wyskakują 2 kolejne błędy... Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#29721 19 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 3 minuty temu, ToJaVaschi_ napisał: file:///C:/Users/Laptop%20Max/Desktop/Screenshot_2.png file:///C:/Users/Laptop%20Max/Desktop/Screenshot_1.png spróbowałem zrobić to z tego linku i wyskakują 2 kolejne błędy... Wrzuć screenshoty na imgur.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi