Usunięty#450 36 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 Witam może mi ktoś napisać skrypt na sklep exp że jeśli gracz kliknie na odpowiednio nazwanego moba sprawdza czy ma danom ilość exp i jak ma zabiera i wykonuje komendę a jak nie to wysyła komunikat?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nizax 6 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 (edytowane) W Skript ani podstawowych komendach silnika bukkit/spigot nie ma opcji by odebrać dla gracza daną ilość xp. Można odbierać tylko poziom (level). Więc zdaje mi się że to jest niewykonywalne do póki nie znajdziesz pluginu który potrafi odbierać poziom xp przy pomocy komendy czy cos. Edytowane 15 listopada 2014 przez Nizax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#450 36 Opublikowano 15 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 UP Właśnie mi chodzi o lvl a nie o pojedynczy exp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#450 36
Witam może mi ktoś napisać skrypt na sklep exp że jeśli gracz kliknie na odpowiednio nazwanego moba sprawdza czy ma danom ilość exp i jak ma zabiera i wykonuje komendę a jak nie to wysyła komunikat?
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi