dziwakkolega 28 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Hej, Jak skonfigurować AuthMe tak aby na każdym serwerze działało logowanie lecz logowało by sie na serwerze Auth? Szukałem w necie znalazłem AuthMeBungee AuthMeBridge Ale żadne z tych pluginów nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 W dniu 11.11.2020 o 18:08, dziwakkolega napisał: Hej, Jak skonfigurować AuthMe tak aby na każdym serwerze działało logowanie lecz logowało by sie na serwerze Auth? Szukałem w necie znalazłem AuthMeBungee AuthMeBridge Ale żadne z tych pluginów nie działa Podlacz authme do bazy danych i znajdz w configu linijke bungeecord po czym ustaw ro na true, wgraj to na kazdy serwer oprocz bungee. Na bungee wgraj authmebridge i skonfiguruj plugin i powinno dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Teraz, Dejf napisał: Podlacz authme do bazy danych i znajdz w configu linijke bungeecord po czym ustaw ro na true, wgraj to na kazdy serwer oprocz bungee. Na bungee wgraj authmebridge i skonfiguruj plugin i powinno dzialac. Najwazniejsze tez bys mial najnowsza wersje authme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 W dniu 15.11.2020 o 09:09, Dejf napisał: Podlacz authme do bazy danych i znajdz w configu linijke bungeecord po czym ustaw ro na true, wgraj to na kazdy serwer oprocz bungee. Na bungee wgraj authmebridge i skonfiguruj plugin i powinno dzialac. A dałbyś linka do authmebridge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) 32 minuty temu, dziwakkolega napisał: A dałbyś linka do authmebridge? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 16 listopada 2020 przez nwse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziwakkolega 28
Hej, Jak skonfigurować AuthMe tak aby na każdym serwerze działało logowanie lecz logowało by sie na serwerze Auth?
Szukałem w necie znalazłem AuthMeBungee AuthMeBridge Ale żadne z tych pluginów nie działa
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi