daffyy 7 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Cześć, Planuję otworzyć serwer i zabieram się za jego tworzenia. Jak się pewnie domyślasz, przyda mi się do pomocy inna osóbka, niech będzie to wsparcie duchowe które będzie podrzucać pomysły, wyłapywać błędy i będzie chciała zrobić coś nowego. Wymagań nie mam, nie można wymagać od każdego tego samego bo każdy człowiek jest inny i każdy ma coś wartościowego w sobie, oferuję hmmm, zależy od Ciebie jakie masz ambicje i na czym Ci zależy. Dokładniejsze informacje po kontakcie, nie da się opisać tej "roli" więc nie będę próbował pw / DaFFyy#1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Warto dodać chociaż kilka wymogów, za którymi będzie krył się odpowiedzialny administrator. Przyjmowanie byle kogo nie wróży dobrze. Oczywiste jest to, że każdy jest inny, ale raczej powinieneś kilka belek postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffyy 7 Opublikowano 29 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 W dniu 11.09.2020 o 21:32, gnomq napisał: Warto dodać chociaż kilka wymogów, za którymi będzie krył się odpowiedzialny administrator. Przyjmowanie byle kogo nie wróży dobrze. Oczywiste jest to, że każdy jest inny, ale raczej powinieneś kilka belek postawić. Jestem zdania, ze wymagan nie podaje sie publicznie tylko wszystko wychodzi w trakcie Podajac swoje wymagania ktos moze sklamac lub dostosowac sie pod Ciebie, aby pozniej psocic wiec po kontakcie odpowiedniej osoby wszystkiego sie dowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi