Halo wytłumaczy mi ktoś co się dzieje dzisiaj chciałem przejść na plugin LuckPerms z permissionEX pex był tylko chwilowo ale gdy chciałem przejść na LuckPerms w ogule nie mogę odpalić serwera odpala się ląduje się wszystko po załadowaniu wyłącza się serwer 0 Błędów Errorów i warów
Pytanie
dziwakkolega 29
Halo wytłumaczy mi ktoś co się dzieje dzisiaj chciałem przejść na plugin LuckPerms z permissionEX pex był tylko chwilowo ale gdy chciałem przejść na LuckPerms w ogule nie mogę odpalić serwera odpala się ląduje się wszystko po załadowaniu wyłącza się serwer 0 Błędów Errorów i warów
Lista Pluginów
Plugins (72): AuthMe, AutoSaveWorld, BarAPI, BlockParticles, ChatFilter, Citizens, CommandNPC, ConsoleSpamFix, CrazyAuctions, CrazyCrates, DecoHeads, DeluxeMenus, DisableAchievements, DiscordSRV, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, FarmLimiter, FastAsyncWorldEdit, FeatherBoard, Gatekeeper, HamsterAPI, HologramAPI, HolographicDisplays, iAntyLogout, Installer, Jobs, JumpPads, LeaderHeads, LibsDisguises, LiteBans, Marriage, Multiverse-Core, MVdWPlaceholderAPI, NivRandomTP, NoCheatPlus, NoDeathMessagesPlugin, OldCombatMechanics, OpenInv, PlaceholderAPI, PlotSquared, PlugMan, PrisonMines, ProtocolLib, PublicCrafters, ShopGUIPlus, Shopkeepers, skDragon, Skellett, SkinsRestorer, SkQuery, skRayFall, Skript, spark, Spartan, SuperVanish, TAB, TimeIsMoney, YourCraft-CobbleX, Vault, Vehicles, ViaVersion, WorldBorder, WorldEdit, WorldGuard, WorldGuardExtraFlags, YourCraft-AUTOMESSAGE, YourCraft-Helpop, YourCraft-MOTD, YourCraft-Ranks, YourCraft-Trials, YourCraft-VOTE
Wersja Silnika : Peper 1.12.2
https://skript.pl/temat/40671-problem-z-luckperms/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi