AJent 10 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 czesc, napisal by mi ktos komende na /vanish-/v? tzn juz mam komende na to ale i tak pokazuje mnie na tabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 tak trudno użyć pluginu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 23 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) @dziwakkolega po c*** mi plugin na komende /vanish? nie lepiej skrypt lol? Edytowane 24 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) 11 godzin temu, AJent napisał: @dziwakkolega po c*** mi plugin na komende /vanish? nie lepiej skrypt lol? po 1 grzeczniej po 2 wytłumacz o co ci dokładnie chodzi Edytowane 24 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 23 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 normalny skrypt na vanish co nie pokazuje ich na tabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AJent 10
czesc, napisal by mi ktos komende na /vanish-/v? tzn juz mam komende na to ale i tak pokazuje mnie na tabie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi