vipevski2 0 Opublikowano 13 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2020 (edytowane) Potrzebuje skryptu na to ze po wejściu na region pvp wyłącza fly dla gracza Mam aktualnie taki skrypt lecz nie wyłącza on fly po wejściu na region, a po wpisaniu komendy już tak... command wylaczfly: trigger: set flight mode of player to false on enter region "pvp": execute player command "wylaczfly" dodam jeszcze ze nie ma żadnych błędów Edytowane 14 lipca 2020 przez TakiJakTy Wstawiam w code, dodaje polskie znaki. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gaszpar 0 Opublikowano 13 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2020 (edytowane) mi to twoje działa, jeżeli tobie nie to upewnij się że, napewno masz region o dokładnej nazwie "pvp" (da się też krócej) on enter region "pvp": set flight mode of player to false Edytowane 14 lipca 2020 przez TakiJakTy Wstawiam w code. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vipevski2 0 Opublikowano 13 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2020 (edytowane) Nie działa, nie ma błędów ale tez nic się nie dzieje Edytowane 14 lipca 2020 przez TakiJakTy Dodaje polskie znaki. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Trevier Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 on entering on region "spawn": set player's fly mode to false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vipevski2 0
Potrzebuje skryptu na to ze po wejściu na region pvp wyłącza fly dla gracza
Mam aktualnie taki skrypt lecz nie wyłącza on fly po wejściu na region, a po wpisaniu komendy już tak...
command wylaczfly: trigger: set flight mode of player to false on enter region "pvp": execute player command "wylaczfly"
dodam jeszcze ze nie ma żadnych błędów
Edytowane przez TakiJakTyWstawiam w code, dodaje polskie znaki.
Notatka dodana przez TakiJakTy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi