Hej, mam taki problem czy pytanie nie wiem. Chcę zrobić aby był cancel event jeśli nie ma danego gracza online, może bardziej nie danego ale
command /policjant <text> <text>:
trigger:
if arg 1 is "daj":
set {police.%arg 2%} to 1
if arg 1 is "usun":
set {police.%arg 2%} to 0
I jeżeli mają (arg 2 to nick gracza) police.nick 1 to musi wykryć czy są online jeżeli są, to skrypt działa, a jeżeli nie ma gracza jakiegokolwiek który ma police.nick 1, to cancel event czyli pisze że "Nie ma aktualnie policjantów"
Pytanie
WonSkk 1
Hej, mam taki problem czy pytanie nie wiem. Chcę zrobić aby był cancel event jeśli nie ma danego gracza online, może bardziej nie danego ale
command /policjant <text> <text>: trigger: if arg 1 is "daj": set {police.%arg 2%} to 1 if arg 1 is "usun": set {police.%arg 2%} to 0I jeżeli mają (arg 2 to nick gracza) police.nick 1 to musi wykryć czy są online jeżeli są, to skrypt działa, a jeżeli nie ma gracza jakiegokolwiek który ma police.nick 1, to cancel event czyli pisze że "Nie ma aktualnie policjantów"
https://skript.pl/temat/40371-wykrywanie-gracza/Udostępnij na innych stronach
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi