Cześć, nie chcę spamić lub zaśmiecać forum. Dlatego pisze 2 wątki w jednym.
1 wątek:
Na serwerze BungeeCord nie działają komendy takie jak "/server" lub inne z BungeeCorda oraz innych pluginów typu BungeeHelpOP, gdy chce użyć owej komendy pisze mi "You do not have permission to execute this command!" uprawnienia mam (nie chodzi mi tu o OP'a czy coś, tylko o BungeeCorda w configu).
2 wątek:
Z innego trybu połączonego BungeeCordem nie mogę użyć tego skryptu(a dokładniej tej linijki) :
Pytanie
Drzewiasty 0
Cześć, nie chcę spamić lub zaśmiecać forum. Dlatego pisze 2 wątki w jednym.
1 wątek:
Na serwerze BungeeCord nie działają komendy takie jak "/server" lub inne z BungeeCorda oraz innych pluginów typu BungeeHelpOP, gdy chce użyć owej komendy pisze mi "You do not have permission to execute this command!" uprawnienia mam (nie chodzi mi tu o OP'a czy coś, tylko o BungeeCorda w configu).
2 wątek:Z innego trybu połączonego BungeeCordem nie mogę użyć tego skryptu(a dokładniej tej linijki) :bungeecord connect player to "lobby"Na lobby już mogę połączyć się z innymi serweramiDrugi problem naprawiłem już.
Z góry dziękuje
Edytowane przez DrzewiastyOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/40169-uprawnienia-skrypt/Udostępnij na innych stronach
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi