ManFcG 1 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 (edytowane) Hejka! Chciałem przerobić skrypt questów pod siebie lecz nie wiem dokładnie jak to zrobić, jak zrespić tego villagera bądź npc o nazwie Questy? Edytowane 29 czerwca 2020 przez TakiJakTy Wstawiam na code.skript.pl. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietrekk144 1 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) /npc create Questy Edytowane 29 czerwca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManFcG 1 Opublikowano 29 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Pietrekk144 napisał: /npc create Questy nie działa XD Edytowane 29 czerwca 2020 przez ManFcG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 1 godzinę temu, Pietrekk144 napisał: /npc create Questy Aby móc używać tą komendę autor musi posiadać plugin Citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManFcG 1 Opublikowano 30 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 19 godzin temu, TakiJakTy napisał: Aby móc używać tą komendę autor musi posiadać plugin Citizens Mam, i nadal nie działa 19 godzin temu, TakiJakTy napisał: Aby móc używać tą komendę autor musi posiadać plugin Citizens [10:23:37 ERROR]: Can't understand this condition/effect: open virtual chest with 3 rows named "&e&lQuesty" to player (questy.sk, line 4: open virtual chest with 3 rows named "&e&lQuesty" to player') [10:23:37 ERROR]: Can't understand this condition/effect: format gui slot {_} of player with stained glass pane named " &a " (questy.sk, line 8: format gui slot {_} of player with stained glass pane named " &a "') [10:23:37 ERROR]: Can't understand this condition/effect: format gui slot 13 of player with book named "&e&lQuest 1" with lore "&7&oZniszcz 10 stone" to close then run function quest(player) (questy.sk, line 10: format gui slot 13 of player with book named "&e&lQuest 1" with lore "&7&oZniszcz 10 stone" to close then run function quest(player)') Łączę posty. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Godzinę temu, ManFcG napisał: Mam, i nadal nie działa [10:23:37 ERROR]: Can't understand this condition/effect: open virtual chest with 3 rows named "&e&lQuesty" to player (questy.sk, line 4: open virtual chest with 3 rows named "&e&lQuesty" to player') [10:23:37 ERROR]: Can't understand this condition/effect: format gui slot {_} of player with stained glass pane named " &a " (questy.sk, line 8: format gui slot {_} of player with stained glass pane named " &a "') [10:23:37 ERROR]: Can't understand this condition/effect: format gui slot 13 of player with book named "&e&lQuest 1" with lore "&7&oZniszcz 10 stone" to close then run function quest(player) (questy.sk, line 10: format gui slot 13 of player with book named "&e&lQuest 1" with lore "&7&oZniszcz 10 stone" to close then run function quest(player)') Zamiast format gui slot {_} of player with stained glass pane [..] Daj może set player's current inventory's slot {_} to stained glass pane [..] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManFcG 1 Opublikowano 30 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Teraz, TakiJakTy napisał: Zamiast format gui slot {_} of player with stained glass pane [..] Daj może set player's current inventory's slot {_} to stained glass pane [..] Wszystko już działa nie miałem po prostu pluginu zwanego skellett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Teraz, ManFcG napisał: Wszystko już działa nie miałem po prostu pluginu zwanego skellett Okej, czyli do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ManFcG 1
Hejka!
Chciałem przerobić skrypt questów pod siebie lecz nie wiem dokładnie jak to zrobić,
jak zrespić tego villagera bądź npc o nazwie Questy?
Wstawiam na code.skript.pl.
Notatka dodana przez TakiJakTy
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi