Frejzu 1 Opublikowano 25 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2020 Witam! tak jak w temacie, posiadam Skript 2.2 Fies V8b oraz chcę wgrać world guard, lecz plugin wgrany ale Skript nie chce przeładować mi skryptów ponieważ wywala błąd (próbowałem inne wersje World guarda) (Java 8, wersja1.8.8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 masz worldedita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 W dniu 26.06.2020 o 01:03, Frejzu napisał: Witam! tak jak w temacie, posiadam Skript 2.2 Fies V8b oraz chcę wgrać world guard, lecz plugin wgrany ale Skript nie chce przeładować mi skryptów ponieważ wywala błąd (próbowałem inne wersje World guarda) (Java 8, wersja1.8.8) musisz miec worldedita wersje 6.1 i worldguard rowniez wersje 6.1 (tylko ta najbardziej jest obslugiwana na 1.8.8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Frejzu 1
Witam! tak jak w temacie, posiadam Skript 2.2 Fies V8b oraz chcę wgrać world guard, lecz plugin wgrany ale Skript nie chce przeładować mi skryptów ponieważ wywala błąd
(próbowałem inne wersje World guarda) (Java 8, wersja1.8.8)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi