JanDom32688 0 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 chciałbym by ktoś zrobił skrypt na czaszki ale że by do tego worldeditem i worldguard można go na jakimś terenie wyłączać (nowa flaga) jestem wstanie nawet trochę zapłacić nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 (edytowane) Czekaj co? zrobić za pomocą skryptów nową flage do worldedita dodatkowo chcesz by można było wyznaczać teren do tego? w pewnym sensie się da ale to co napisałem raczej nie Edytowane 20 czerwca 2020 przez dziwakkolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanDom32688 0
chciałbym by ktoś zrobił skrypt na czaszki ale że by do tego worldeditem i worldguard można go na jakimś terenie wyłączać (nowa flaga) jestem wstanie nawet trochę zapłacić nie za dużo
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi