ShardIt 10 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Witam! Od razu mówię, że nie chodzi mi o //pos1 i //pos2 tylko jak za pomocą we (FAWE) zaznaczyć okrągłe stoniarki. Z góry dziękuję i wynagrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 Musisz zrobić to tak samo jak byś zaznaczał kwadrat jak masz okrągłe stoniarki stawiasz po 2 rogach 2 bloki tak aby objęły cale stoniarki lub komendami //pos1 //pos2 bez jakiegoś pluginu na zones itd raczej chyba nie da rady lecz nie wiem czy worldedit ma możliwość zaznaczenia koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ShardIt 10
Witam! Od razu mówię, że nie chodzi mi o //pos1 i //pos2 tylko jak za pomocą we (FAWE) zaznaczyć okrągłe stoniarki. Z góry dziękuję i wynagrodze
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi