spadajokk 3 Opublikowano 13 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2020 Hejka, ogarnia ktoś addony do bedwares1058 i potrafi mi pomóc w zrobieniu monet za zabójstwa etc.? Jeśli nie, to napisze mi ktoś skrypt na dodawanie monet za: - zrzucenie kogoś - zabójstwo - zniszczenie łóżka oraz na +1 Moneta co 30 sekund za przebywanie w świecie "arena1"? Z góry dzięki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 jeśli wartości zapisują się w pliku to jestem w stanie ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 17 minut temu, Tymekd napisał: jeśli wartości zapisują się w pliku to jestem w stanie ci pomóc. tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 13 minut temu, spadajokk napisał: tzn? to co napisałem, jeśli wartość np. o monetach na arenie jest zapisywana do jakiegoś pliku to mogę ci napisać taki skrypt na to co chciałeś, jeśli nie to raczej bez api będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 20 minut temu, Tymekd napisał: to co napisałem, jeśli wartość np. o monetach na arenie jest zapisywana do jakiegoś pliku to mogę ci napisać taki skrypt na to co chciałeś, jeśli nie to raczej bez api będzie ciężko niestety zapisywana nigdzie nie jest, co do monet na arenie, nawet pierworotnie w pluginie tego nie ma, a addon który do tego służy nie działa, umiałbyś zrobić skrypt na to, że jak kogoś zabiję, zrzucę to dostaje monete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 A nie ma jakichś komend admina, które mogą np. dawać komuś pkt? Wtedy byś mógł coś takiego on death: TAB if victim is player: TAB TAB if attacker is player: TAB TAB TAB if attacker is in world "nazwa swiata": TAB TAB TAB TAB execute console command "/dawanie-pkt %attacker%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Komend nie ma, w configu jest tylko mozliwosc wstawienia ile punktow, nie komendy xd dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Ej zobacz tez ten plugin moze spelniac twoje wymagania: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spadajokk 3
Hejka,
ogarnia ktoś addony do bedwares1058 i potrafi mi pomóc w zrobieniu monet za zabójstwa etc.?
Jeśli nie, to napisze mi ktoś skrypt na dodawanie monet za:
- zrzucenie kogoś
- zabójstwo
- zniszczenie łóżka
oraz na +1 Moneta co 30 sekund za przebywanie w świecie "arena1"?
Z góry dzięki <3
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi