ogolnie 0 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 (edytowane) Cześć, jeśli moglibyście zrobić mi skrypt w ktorym znajdzie sie takie cos jak np perm. join.gracz , join.vip i po wejsu na serwer np join.vip wyswietli sie {nick} wszedł na serwer z rangą vip Edytowane 8 czerwca 2020 przez ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 O to chodzi? Jak chcesz usunąć wiadomość np. dla gracz to usuń linijki 2-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ogolnie 0 Opublikowano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 3 minuty temu, MasloJestDobre napisał: O to chodzi? Jak chcesz usunąć wiadomość np. dla gracz to usuń linijki 2-3 Dokładnie chodzi o to ale na 1.15.2 coś mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, ogolnie napisał: Dokładnie chodzi o to ale na 1.15.2 coś mi nie działa Na wersji 1.15.2 również to powinno działać, może nie przeładowałeś skrypta "/sk reload NAZWA" chyba, że ci chodzi, że są błędy, to wyślij screena błędów Oraz przy okazji podaj wersje skripta, Edytowane 8 czerwca 2020 przez MasloJestDobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ogolnie 0 Opublikowano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 8 minut temu, MasloJestDobre napisał: Na wersji 1.15.2 również to powinno działać, może nie przeładowałeś skrypta "/sk reload NAZWA" chyba, że ci chodzi, że są błędy, to wyślij screena błędów Już zrobilem edit skrypty i wszystko poprawnie dziala zamiast {set join message to} dałem {execute console command} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 2 godziny temu, ogolnie napisał: Już zrobilem edit skrypty i wszystko poprawnie dziala zamiast {set join message to} dałem {execute console command} Ok, cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ogolnie 0
Cześć, jeśli moglibyście zrobić mi skrypt w ktorym znajdzie sie takie cos jak np perm. join.gracz , join.vip i po wejsu na serwer np join.vip wyswietli sie {nick} wszedł na serwer z rangą vip
Edytowane przez ogolnieOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi