ManiakTeam1339 1 Opublikowano 22 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2020 Chciałbym skrypt na tnt. Co mam na myśli ? Chciałbym aby te tnt niszczyło więcej bloków niż domyślnie. Bo tak to obsydian niszczy się w pewnym stopniu i przebicie gildii robi się niemożliwe. Czyli aby tnt miało większą siłę niszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 22 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2020 on explode: create an explosion of force %siła% at %location of event-block% chyba działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManiakTeam1339 1 Opublikowano 22 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2020 (edytowane) W dniu 21.05.2020 o 13:18, SernickLOL napisał: 3 godziny temu, SernickLOL napisał: on explode: create an explosion of force %siła% at %location of event-block% chyba działa Nie działa - nie wykrywa event block. Trzeba było by jakąś linijkę napisać aby wiedział o co chodzi z event blockiem Dobra już działa wszystko pozmieniałem trochę kod i dodałem loop-block in radius i wszystko śmiga Do zamknięcia. Edytowane 22 maja 2020 przez ManiakTeam1339 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ManiakTeam1339 1
Chciałbym skrypt na tnt. Co mam na myśli ? Chciałbym aby te tnt niszczyło więcej bloków niż domyślnie. Bo tak to obsydian niszczy się w pewnym stopniu i przebicie gildii robi się niemożliwe. Czyli aby tnt miało większą siłę niszczenia
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi