xRealDie_ 1 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 (edytowane) Jak kogoś uleczę to pokazuje mi się "uleczono <none>", a chciałbym żeby pokazało się "uleczono (gracz którego uleczyłem)" command /heal [<player>]: permission: xRealDie.commands.heal permission message: &c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal trigger: if arg 1 is set: if player has permission "xRealDie.commands.heal": heal player send "&c>> &7Uleczyles gracza &4%{arg 1}%" else: send "&c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal" else: send "&c>> &7Podaj nick gracza ktorego chcesz uleczyc" Edytowane 19 maja 2020 przez xRealDie_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shuliar 51 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 (edytowane) Spróbuj tak: command /heal [<player>]: permission: xRealDie.commands.heal permission message: &c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal trigger: if arg 1 is set: if player has permission "xRealDie.commands.heal": heal player send "&c>> &7Uleczyles gracza &4%arg 1%" else: send "&c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal" else: send "&c>> &7Podaj nick gracza ktorego chcesz uleczyc" Edytowane 19 maja 2020 przez Turas xRealDie_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xRealDie_ 1 Opublikowano 19 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 7 minut temu, Turas napisał: Spróbuj tak: command /heal [<player>]: permission: xRealDie.commands.heal permission message: &c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal trigger: if arg 1 is set: if player has permission "xRealDie.commands.heal": heal player send "&c>> &7Uleczyles gracza &4%arg 1%" else: send "&c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal" else: send "&c>> &7Podaj nick gracza ktorego chcesz uleczyc" Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xRealDie_ 1
Jak kogoś uleczę to pokazuje mi się "uleczono <none>", a chciałbym żeby pokazało się "uleczono (gracz którego uleczyłem)"
command /heal [<player>]:
Edytowane przez xRealDie_permission: xRealDie.commands.heal
permission message: &c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal
trigger:
if arg 1 is set:
if player has permission "xRealDie.commands.heal":
heal player
send "&c>> &7Uleczyles gracza &4%{arg 1}%"
else:
send "&c>> &7Nie masz permisji do &4xRealDie.commands.heal"
else:
send "&c>> &7Podaj nick gracza ktorego chcesz uleczyc"