Cześć, szukam osoby lub osób która by stworzyła lobby na serwer, jak jest jakaś chętna osoba proszę pisać na pw discord: Filip#9069
Szczegóły na pw discord, będę w stanie tej osobie póżniej zapłacić zależy jak wyjdzie lobby, jeżeli lobby będzie ładne to będę kupował więcej budowli, a to na pewno mi się przyda jak robię kilka trybów.
Bardzo dziękuje za wszelki kontakt przez discord
Można również pisać na pw forum.
Dziękuje!
Edytowane przez vCren Cytuje "dlaczego sam sobie nie zbudujesz lobby" dlatego że mam już wymyślone co i jak, tylko że jak ja wezmę się za zbudowanie to po chwili mi się odechce bo stwierdzę że to brzydkie :)
Pytanie
Gość Usunięty#32366
Cześć, szukam osoby lub osób która by stworzyła lobby na serwer, jak jest jakaś chętna osoba proszę pisać na pw discord: Filip#9069
Szczegóły na pw discord, będę w stanie tej osobie póżniej zapłacić zależy jak wyjdzie lobby, jeżeli lobby będzie ładne to będę kupował więcej budowli, a to na pewno mi się przyda jak robię kilka trybów.
Bardzo dziękuje za wszelki kontakt przez discord
Można również pisać na pw forum.
Edytowane przez vCrenDziękuje!
Cytuje "dlaczego sam sobie nie zbudujesz lobby" dlatego że mam już wymyślone co i jak, tylko że jak ja wezmę się za zbudowanie to po chwili mi się odechce bo stwierdzę że to brzydkie :)
https://skript.pl/temat/39121-potrzebuj%C4%99-lobby/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi