DiabloOficjalnie 7 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Witam serdecznie, postanowiłem sprzedać swoje dwa projekty serwerów SkyBlock jeden na wersję 1.8.8 - 1.15.2 drugi na +1.12.2 oraz dwa mniejsze fanpage. Projekt SkyFame.PL • Cena: 100 PLN • • Wersja: 1.8.8 • W cenę wchodzi: - Gotowa paczka na serwer SkyBlock z panelami zarządzania, paroma skryptami wszystko gra ze sobą, wystarczy zaktualizować pluginy i można startować. - Dodatkowo dorzucam do serwera mapę Lobby jak i pliki pod Lobby oraz BungeeCord w raz z optymalizacją plików silnikowych i nie tylko. Projekt EpicSky.PL • Cena: 500 PLN (Rozpatrzę również inne propozycje!) • • Wersja: +1.12.2 • W cenę wchodzi: - Gotowy serwer SkyBlock, którego edycja zakończyła się ok. 10 Maja, na serwerze grało stałe 50 osób, wpływy z itemshopu to około 300 złotych w ciągu 16 dni edycji. - Domena gdzie dziennie jest ok. 200/300 połączeń wszystko mogę pokazać w wiadomości prywatnej. - Serwer discord na którym jest około 400 osób, codziennie aktywnych jest około 100, wszystko mogę udowodnić. - Gotowy serwer Lobby oraz BungeeCord. - Fanpage około 100 polubień służący do kontaktu z graczami! - Mocno edytowane przez moją osobę, strona serwera w raz z rankingiem oraz listą banów! Serwer jest gotowy do użytku wystarczy wgrać na serwer i odpalać edycje, lub kontynuować tą która teoretycznie się "skończyła!" Strona na facebooku +600/700 polubień • Cena: 60 PLN • • Tematyka: Pej • • Zasięgi: Około 5000/10000 miesięcznie przy wrzucaniu postów. • Strona na facebooku: +5000 polubień • Cena: ok. 400 PLN (Cena do negocjacji!) • Tematyka: Pej • • Zasięgi: Około 150 000 miesięcznie, można wyciągnąć nawet więcej • • Idealna do współpracy z różnego typu firmami, przez wiele miesięcy współpracowałem z firmą Komodo Energy Drink co mogę udowodnić! • • Kontakt oraz formy płatności!: • Instagram: https://www.instagram.com/diabloofficial/?hl=pl Facebook: fb.com/DiabloHandel Discord: Diablo#4700 Formy płatności: Przelew/PaySafeCard/Skrill Nie często wchodzę na forum, dlatego z góry przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź na forumowych wiadomościach! Zalecam kontakt za pomocą facebooku oraz instagrama tam odpowiem najszybciej! Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/39089-gotowe-projekty-skyblock-oraz-strony-na-facebooku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi