DiabloOficjalnie 7 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Witam serdecznie, postanowiłem sprzedać swoje dwa projekty serwerów SkyBlock jeden na wersję 1.8.8 - 1.15.2 drugi na +1.12.2 oraz dwa mniejsze fanpage. Projekt SkyFame.PL • Cena: 100 PLN • • Wersja: 1.8.8 • W cenę wchodzi: - Gotowa paczka na serwer SkyBlock z panelami zarządzania, paroma skryptami wszystko gra ze sobą, wystarczy zaktualizować pluginy i można startować. - Dodatkowo dorzucam do serwera mapę Lobby jak i pliki pod Lobby oraz BungeeCord w raz z optymalizacją plików silnikowych i nie tylko. Projekt EpicSky.PL • Cena: 500 PLN (Rozpatrzę również inne propozycje!) • • Wersja: +1.12.2 • W cenę wchodzi: - Gotowy serwer SkyBlock, którego edycja zakończyła się ok. 10 Maja, na serwerze grało stałe 50 osób, wpływy z itemshopu to około 300 złotych w ciągu 16 dni edycji. - Domena gdzie dziennie jest ok. 200/300 połączeń wszystko mogę pokazać w wiadomości prywatnej. - Serwer discord na którym jest około 400 osób, codziennie aktywnych jest około 100, wszystko mogę udowodnić. - Gotowy serwer Lobby oraz BungeeCord. - Fanpage około 100 polubień służący do kontaktu z graczami! - Mocno edytowane przez moją osobę, strona serwera w raz z rankingiem oraz listą banów! Serwer jest gotowy do użytku wystarczy wgrać na serwer i odpalać edycje, lub kontynuować tą która teoretycznie się "skończyła!" Strona na facebooku +600/700 polubień • Cena: 60 PLN • • Tematyka: Pej • • Zasięgi: Około 5000/10000 miesięcznie przy wrzucaniu postów. • Strona na facebooku: +5000 polubień • Cena: ok. 400 PLN (Cena do negocjacji!) • Tematyka: Pej • • Zasięgi: Około 150 000 miesięcznie, można wyciągnąć nawet więcej • • Idealna do współpracy z różnego typu firmami, przez wiele miesięcy współpracowałem z firmą Komodo Energy Drink co mogę udowodnić! • • Kontakt oraz formy płatności!: • Instagram: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Facebook: fb.com/DiabloHandel Discord: Diablo#4700 Formy płatności: Przelew/PaySafeCard/Skrill Nie często wchodzę na forum, dlatego z góry przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź na forumowych wiadomościach! Zalecam kontakt za pomocą facebooku oraz instagrama tam odpowiem najszybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi