WiecznyRD 0 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Witam, potrzebuje skrypt który pozwoli mi wyłączyć spawnowanie danych mobów i danych itemów na świecie. Jeżeli ktoś ma lub byłby w stanie powiedzieć mi jak napisać to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UnioNS 5 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 on spawn of zombie: #Tu mozesz dac kazdego moba ktorego nie chcesz. cancel event A nie rozumiem o chodzi z spawnowaniem danych itemow na swiecie Rozpisz to bardziej. Chodzi ci o wyrzucanie przez gracza? Czy o generowanie struktur w swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiecznyRD 0 Opublikowano 7 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Chodzi o to żeby nie generowały się dane przedmioty, na przykład jak będę w End City to żeby w żadnym nie generowały się Elytry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UnioNS 5 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Polecam wylaczenie struktur endcity w endzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiecznyRD 0 Opublikowano 7 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Niestety to nie wchodzi w rachubę, chcę żeby były End City i Shulkery ale żeby nie było Elytr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TabCraft 4 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Nie potrzebujesz skryptow zadnych, wystarczy wpisac: /gamerule doMobSpawning deny i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WiecznyRD 0
Witam, potrzebuje skrypt który pozwoli mi wyłączyć spawnowanie danych mobów i danych itemów na świecie. Jeżeli ktoś ma lub byłby w stanie powiedzieć mi jak napisać to byłbym wdzięczny.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi