Skocz do zawartości

Sewer DC + MC

Vixa1337
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj!S

Od paru dni tworzę projekt sieci serwerów Minecraft tryby dokładnie jakie będą jeszcze nie jest do końca uzgodnione, lecz napewno będziecie tam mogli spotkać skyblocka, survival, ChestPVP, możliwe że znajdziecie tam również League of legends, RealLife. Nic nas poza kosztami nie ogranicza! 

Poszukuję!

-Opiekunów:

SkyBlocka

Pomocników +:

SkyBlocka

Survival

ChestPVP

Kto może się do nas zgłaszać:

-Osoby ogarniające Vpsy

-Junior Technicy

-Community Manager

-Osoby tworzące item shopy/konfigurujące je. 

-Osoby ogarniające MYBB

-Youtuberów (nie ma ile subów minimum) liczy się content a ja was chętnie też wypromuję. 

-Sponsorzy/Donatorzy - są nam dość potrzebni.

-Osoby sprzedające licencję IPS, IPB

Czego wymagam? 

Nie tak dużo:

-13 ukończonych lat.

-Aktywności.

-Znajomości podstawowych komend.

-Ambicji.

Dla czego nie ma administratorów w  tym temacie ? 

Administratorów będę szukał po starcie ew. Mogą to być osoby aktywne i aby dostać administratora trzeba mieć pierw staż na innych niższych rangach. Ktoś zada pytanie ale to jak nie poszukujesz administratorów a opiekunów ? Opiekuni trybów są nam bez względu potrzebni też opiekuni będą mieli ograniczone uprawnienia.

W miarę z rozrostem serwera i trybów będę informował kto jest nam potrzebny.

Osoby chętne niech podadzą swoje nicki na dc z #!!! Ew. dodajcie mnie Vixa#0735. 

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Discord serwera tak też możecie próbować sie skontaktować ale prosił bym nicki podawać. Z góry dzięki i zdrówka w tym ciężkim dla wszystkich o nas okresie.

Jeszcze zapomniałem dodać potrzebni nam też są partnerzy w postaci innych serwerów. 

Edytowane przez LeKuLa
Nieaktywny

Usuwam formatowanie.

TakiJakTy

Zamykam zgodnie z regulaminem lokalnym.

Notatka dodana przez TakiJakTy

• 1 miesiąc temu...
W dniu 23.04.2020 o 10:03, Vixa1337 napisał:

Witaj!S

Od paru dni tworzę projekt sieci serwerów Minecraft tryby dokładnie jakie będą jeszcze nie jest do końca uzgodnione, lecz napewno będziecie tam mogli spotkać skyblocka, survival, ChestPVP, możliwe że znajdziecie tam również League of legends, RealLife. Nic nas poza kosztami nie ogranicza! 

Poszukuję!

-Opiekunów:

SkyBlocka

Pomocników +:

SkyBlocka

Survival

ChestPVP

Kto może się do nas zgłaszać:

-Osoby ogarniające Vpsy

-Junior Technicy

-Community Manager

-Osoby tworzące item shopy/konfigurujące je. 

-Osoby ogarniające MYBB

-Youtuberów (nie ma ile subów minimum) liczy się content a ja was chętnie też wypromuję. 

-Sponsorzy/Donatorzy - są nam dość potrzebni.

-Osoby sprzedające licencję IPS, IPB

Czego wymagam? 

Nie tak dużo:

-13 ukończonych lat.

-Aktywności.

-Znajomości podstawowych komend.

-Ambicji.

Dla czego nie ma administratorów w  tym temacie ? 

Administratorów będę szukał po starcie ew. Mogą to być osoby aktywne i aby dostać administratora trzeba mieć pierw staż na innych niższych rangach. Ktoś zada pytanie ale to jak nie poszukujesz administratorów a opiekunów ? Opiekuni trybów są nam bez względu potrzebni też opiekuni będą mieli ograniczone uprawnienia.

W miarę z rozrostem serwera i trybów będę informował kto jest nam potrzebny.

Osoby chętne niech podadzą swoje nicki na dc z #!!! Ew. dodajcie mnie Vixa#0735. 

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Discord serwera tak też możecie próbować sie skontaktować ale prosił bym nicki podawać. Z góry dzięki i zdrówka w tym ciężkim dla wszystkich o nas okresie.

Jeszcze zapomniałem dodać potrzebni nam też są partnerzy w postaci innych serwerów. 

Link nie działa do discorda

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...