bekson12 0 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 Witam jestem Michał jak się pewnie domyslasz chce załozyć serwer minecraft i masz racje mam 19 lat zorganizowałem już ekipę budowlaną serewr jest postawiony żeby można bylo na nim pracować autorski spawn oraz wygenerowany teren jest już zrobiony zajmuje się tym inna ekipa "budowlana" pierwszą edycję serwera chcę postawić na serwerze dedykowanym Procesor: Intel i7-6700K - 4 c / 8 t - 4 GHz / 4.2 GHz Pamięć: 32 GB Dysk: 2×480 GB SSD SATA + 1×4TB HDD SATA po parametrach widać ze pomieści troche graczy jestem osobą która bierze ten projekt na powaznie jetem bardzo zaanagazowany oferuję płacę za stworzone pluginy oraz 25% z zysków serwera bez Twojego wkładu finansowego oczekuje zaangazowania pluginów dobrego kontaktu oraz fajnej znajomości kazdy zainteresowany może wejsc zobaczyć jak wygląda teren oraz mapa na discordzie podam ip serwer typu survival+gildie na początek płacę przelewem paypalem jak kto chce to nie ma być tylko zapłata za pluginy to ma być współpraca jak napisałem technik dostaje 25% z zyskow serwera bez żadnych kosztów osoba musi dobrze znać sie na swojej robocie kwestie reklamy założenia działalnosci gospodarczej itd zajmuje się ja ty piszesz pluginy mam nadzieje że się jakoś dogadamy discord mikser#2581 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtoxWeb 2 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 Napisaliśmy wiadomość na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi