Lano 0 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 Dzień dobry. Poszukuje osób do współpracy przy projekcie serwera Survival Frakcje RPG. Krótko mówiąc, jest to serwer stawiający nacisk na rozgrywkę w trybie Survival + Frakcje, oraz dodający przy tym wszystkim popularne mechaniki z gier MMORPG, takie jak ulepszanie przedmiotów, generowanie się broni z unikalnymi statystykami itd. Sam serwer ma "gotowy" projekt, stoi na całkiem dobrym VPS'ie i ma zapewniony start (projekt nie zostanie porzucony). Zależy mi na osobie kreatywnej, wyluzowanej, komunikatywnej z pomysłem na pracę przy projekcie. Od siebie mogę zapewnić to samo, czego wymagam, plus Pełny dostęp do serwera testowego gdzie nawet przy "funkcjonującym" serwerze live będzie można przeprowadzać również i te skrajne testy. Uprzejmość i umiejętność organizacji pracy. Start projektu na bazie społeczności ~ 3.5k osób W przyszłości, w razie rozwinięcia projektu na odpowiedni poziom również udziały i dalszą współpracę przy większych projektach. Kontakt: Discord - Lano#5074 Wiadomość prywatna na tym forum również wchodzi w grę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi