Szukam pluginu na tzw "BanListy" na stronkę ,żeby można było ban listę dodać poprzez html, ogólnie znalazłem UltraBans Reloaded ,ale to jest na 1.12 bodajże i po drugie wywala mi błąd na stronce po podłączeniu --->
Cytat
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/p555560/public_html/banlist/config.php:32 Stack trace: #0 /home/p555560/public_html/banlist/banlist.php(2): require() #1 {main} thrown in/home/p555560/public_html/banlist/config.phpon line32
linia 32 -->
Cytat
$mysql_connect = mysql_connect($cfg['db_host'], $cfg['db_user'], $cfg['db_pass']) or die(mysql_error());
A jeśli chodzi o sklep to xmcshop znalazłem ,tylko mam pytanie znajdę może taki ,żeby też za pomocą htmla przypiąć do jakiejś stronki?
Pytanie
rizooxo 0
Siemanko..
Szukam pluginu na tzw "BanListy" na stronkę ,żeby można było ban listę dodać poprzez html, ogólnie znalazłem UltraBans Reloaded ,ale to jest na 1.12 bodajże i po drugie wywala mi błąd na stronce po podłączeniu --->
linia 32 -->
A jeśli chodzi o sklep to xmcshop znalazłem ,tylko mam pytanie znajdę może taki ,żeby też za pomocą htmla przypiąć do jakiejś stronki?
https://skript.pl/temat/38287-szukam-banlist-sklep/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi