Cześć, generalnie posiadam kilka skriptów na swoim serwerze, jednak mimo to zauważyłem, że generowanie to coraz to innej/nowej komendy powoduje jakieś dziwne lagi w timingsach od papera. Czy ma ktoś jakiś konkretny pomysł jak zredukować coś takiego? Pisałem to metodą zwykłą od TuSke, żadnych udziwnień czy skomplikowań, czasami sprawdzałem permisję przy otwieraniu GUI, czasami dodałem custom nbt na głowę za pomocą MundoSK, czy jest ktos w stanie mi powiedzieć, jak zredukować używanie komend na zasadzie zrobienia tak jak działaja pluginy? Byłbym mega wdzięczny za pomoc, ew. wyjaśnienie, co może powodować te problemy. Timingsy
Pytanie
kiroxtv 3
Cześć, generalnie posiadam kilka skriptów na swoim serwerze, jednak mimo to zauważyłem, że generowanie to coraz to innej/nowej komendy powoduje jakieś dziwne lagi w timingsach od papera. Czy ma ktoś jakiś konkretny pomysł jak zredukować coś takiego? Pisałem to metodą zwykłą od TuSke, żadnych udziwnień czy skomplikowań, czasami sprawdzałem permisję przy otwieraniu GUI, czasami dodałem custom nbt na głowę za pomocą MundoSK, czy jest ktos w stanie mi powiedzieć, jak zredukować używanie komend na zasadzie zrobienia tak jak działaja pluginy? Byłbym mega wdzięczny za pomoc, ew. wyjaśnienie, co może powodować te problemy.
Timingsy
Konkretny screen
https://skript.pl/temat/38169-problemy-z-execute-command/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi