Cześć, posiadam taki skrypt na ogloszenia napisał mi go kiedyś xAxee ale potrzebuję dodać do niego ID, I nowe strony. czyli np jeżeli będzie ponad 45 ogłoszeń to odblokowywuje się nowa strona i jeżeli kliknę dalej to przenosi na drugą stronę a przycisk po lewej cofa stronę.
I chciałbym aby skrypt był dla każdego gracza w sensie jak gracz wpiszę /ogloszenia add test testowy diamond to tylko temu graczowi da do gui
Kod mam taki:
command /ogloszenie [<text>] [<text="test">] [<text="testowy">] [<text="gold ore">]:
permission: DC.news
permission message: &8» &cNie posiadasz uprawnien! &7(&3news&7)
trigger:
if arg 1 is "add":
if arg 4 is set:
set {_name} to (arg 2).replace("_", " ")
add {_name} to {ogloszeniaList::*}
set {ogloszenia::%{_name}%::date} to now
set {ogloszenia::%{_name}%::opis} to (arg 3).replace("_", " ")
set {ogloszenia::%{_name}%::item} to (arg 4).replace("_", " ")
send "&7Dodano ogloszenie"
else:
send "&8» &7Poprawne uzycie: &3/news <add/remove><title><description><item>"
if arg 1 is "remove":
if arg 2 is not set:
send "Lista:"
else:
send "xddddd"
loop {ogloszeniaList::*}:
send "%loop-value%"
command /ogloszenia [<player>]:
trigger:
open chest with 5 rows named "&eNews:" to arg-1
set {_s} to 0
loop {ogloszeniaList::*}:
set arg-1's current inventory's slot {_s} to ({ogloszenia::%loop-value%::item} parsed as item) named "&f&l%loop-value%" with lore "&e%colored {ogloszenia::%loop-value%::opis}%||&7Data: &c%{ogloszenia::%loop-value%::date}%"
add 1 to {_s}
on inventory click:
if inventory name of current inventory of player is "&eNews:":
cancel event
command /usun [<text>]:
permission: ogloszenie
trigger:
remove arg from {ogloszeniaList::*}
clear {ogloszenia::%arg%::opis}
clear {ogloszenia::%arg%::item}
send "&7Usunieto ogloszenie"
command /cc:
trigger:
clear {ogloszeniaList::*}
Pytanie
Gość Usunięty#32366
Cześć, posiadam taki skrypt na ogloszenia napisał mi go kiedyś xAxee ale potrzebuję dodać do niego ID, I nowe strony. czyli np jeżeli będzie ponad 45 ogłoszeń to odblokowywuje się nowa strona i jeżeli kliknę dalej to przenosi na drugą stronę a przycisk po lewej cofa stronę.
I chciałbym aby skrypt był dla każdego gracza w sensie jak gracz wpiszę /ogloszenia add test testowy diamond to tylko temu graczowi da do gui
Kod mam taki:
Za wszelką pomoc bardzo dziękuje!
https://skript.pl/temat/38099-dodanie-czego%C5%9B-do-skryptu/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi