Potrzebne mi są 2 komendy polegają na:
1. Komenda /info <TAG> jak się wpisze TAG to się otwiera GUI i będzie w nim
- na slocie 4 w opisie <TAG gildii, Nazwa gildii, Założyciel gildii, Zastępca gildii, Ranking gildii, Miejsce w topce, Życia, Ważność, "Online czlonkow/Ilosc czlonkow w gildii", Sojusze <TAGI nie nazwy>
- na slocie 2 w opisie <Zabójstwa gildii, Zgony gildii>
- na slocie 6 w opisie <Lista członków gildii> i jak się naciśnie na slot 6 to się otwiera nowe GUI gdzie będą główki członków gildii i w opisie będzie <Nick, Ranking, Online/Offline>
2. Komenda /uprawnienia otwiera się GUI gdzie będzie:
Główki członków gildii opis: <Nick, Online/Offline> i jak się naciśnie główkę to GUI ma się zamknąć i ma się wykonać komenda /uprawnieniagildii <NICK GŁÓWKI>
3. Dodać do tego skrypt do opisu "Który jest w topce"
Skrypt:
Używam wersji "Skript 2.1.2" nie mogę wgrać ani starszej ani nowszej!
xAxee wiem że to czytasz i mam nadzieję że pomożesz
Pytanie
Gość Usunięty#17393
Siemanko!
Potrzebne mi są 2 komendy polegają na:
1. Komenda /info <TAG> jak się wpisze TAG to się otwiera GUI i będzie w nim
- na slocie 4 w opisie <TAG gildii, Nazwa gildii, Założyciel gildii, Zastępca gildii, Ranking gildii, Miejsce w topce, Życia, Ważność, "Online czlonkow/Ilosc czlonkow w gildii", Sojusze <TAGI nie nazwy>
- na slocie 2 w opisie <Zabójstwa gildii, Zgony gildii>
- na slocie 6 w opisie <Lista członków gildii> i jak się naciśnie na slot 6 to się otwiera nowe GUI gdzie będą główki członków gildii i w opisie będzie <Nick, Ranking, Online/Offline>
2. Komenda /uprawnienia otwiera się GUI gdzie będzie:
Główki członków gildii opis: <Nick, Online/Offline> i jak się naciśnie główkę to GUI ma się zamknąć i ma się wykonać komenda /uprawnieniagildii <NICK GŁÓWKI>
3. Dodać do tego skrypt do opisu "Który jest w topce"
Skrypt:
Używam wersji "Skript 2.1.2" nie mogę wgrać ani starszej ani nowszej!
xAxee wiem że to czytasz i mam nadzieję że pomożesz
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Pozdrawiam!
Edytowane przez xAxeeOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/37806-komendy-funnyguilds/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi