Mazikeen 1 Opublikowano 24 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2020 (edytowane) Co cechuje serwer? Otóż jest to klasyczny survival z możliwością tworzenia przez graczy działek, na których wszystkie budowle, przedmioty będą całkowicie bezpieczne (odpowiada za to komenda /land). Serwer był tworzony początkowo z myślą o grze dla znajomych/przyjaciół - grało nas sporo - około 20, ale niestety wszystko ma swój początek i koniec, więc po około roku grania każdy z nas zmienił grę. Wpadłem na pomysł stworzenia serwera publicznego na tych samych zasadach - ClassicSurvival z dodatkiem działek. Żadnych dropów, udogodnień - czysta zabawa jak na singlu z tym, że na serwerze stworzyłem mini sklep + skup żeby ekonomia i handel pomiędzy graczami trochę kwitł. W skupie jak i w sklepie są tylko podstawowe przedmioty (skup: m.in. przedmioty rolnicze, górnicze) (sklep: m.in. elytra, beacon - ciężko dostępne przedmioty). Więcej na temat serwera napiszę poniżej w bardziej przejrzystych podpunktach. Informacje o serwerze: IP: projectsurvival.pl Wersja: 1.15.2 (będzie aktualizowana za każdym razem, gdy wyjdzie nowa wersja ) Tryb: Survival + działki Informacje v2: * brak modów, dziwnych skryptów i innych niszczących survival (np. drop ze stone) * czysty klasycyzm z odrobiną urozmaicenia w postaci działek * sklep i skup z podstawowymi przedmiotami, aby nakręcić ekonomię * dość ważne komendy: - /pomoc - najważniejsza z komend jeżeli nie zna się serwera - /land - gui z menu działki - /rynek - gui z rynkiem (handel pomiedzy graczami) - /wystaw - komenda powiązana z rynkiem Serwer tworzyłem sam kilka dni mając już bazę i doświadczenie z poprzednich swoich serwerów. Rekordowo na moim serwerze w przeszłości grało 54 osoby, może kiedyś uda mi się pobić ten wynik - kto wie... Wiem, że takich serwerów przewija się sporo, ale ten wyróżnia świetny (jak myślę) właściciel, który robi serwer z pasji do tej gry, nie w celu zarobkowym. Owszem VIP będzie, ale nie na zasadzie PAY2WIN - forma wsparcia serwera. Chcesz dowiedzieć się więcej? Zapraszam do odwiedzin serwera projectsurvival.ench.pl oraz tworzenia gospodarki, klimatu oraz własnych kaprysów Edytowane 21 marca 2020 przez Mazikeen Usuwam formatowanie. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37220-projectsurvival/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2020 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37220-projectsurvival/#findComment-239401 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi